A të kam folur ndonjëherë për erën e veriut? Shiko nga afer

A të kam folur ndonjëherë për erën e veriut?

978-9928-176-06-6

Daniel Glattauer

DUDAJ

0.5 kg

256

2015

A ka mundësi të ekzistojë në realitetin e përditshëm një strehë më e mbrojtur për ndjenjat më të thella se ajo virtuale? 

“Emi më shkruan. Të shkruash është si të puthësh, veçse pa buzë.”

Me shume detaje

900 L

Pershkrimi

A ka mundësi të ekzistojë në realitetin e përditshëm një strehë më e mbrojtur për ndjenjat më të thella se ajo virtuale? 

“Emi më shkruan. Të shkruash është si të puthësh, veçse pa buzë.”
Një roman epistolar dashurie në epokën e internetit: një e-mail i dërguar në një adresë të gabuar, një përgjigje kortezie… e dalëngadalë mes Emit, një grua e martuar, dhe Leos, i përfshirë në një lidhje të konsumuar tashmë, krijohet një raport që nis si një lojë apo shaka dhe forcohet pas çdo e-mail-i duke u shndërruar në një pasion të furishëm. 
Pyetja është: a do t’i mbijetojë kjo dashuri takimit të parë të vërtetë? 

“Një nga dialogët më tërheqës të dashurisë në letërsisë e sotme.”
— Der Spiegel

“Një nga versionet më argëtuese dhe inteligjente të romanit epistolar, që hedh poshtë paragjykimin se nuk ka thellësi në komunikimin me e-mail.”
— Kulturspiegel

Vleresime

Shkruaj nje koment

A të kam folur ndonjëherë për erën e veriut?

A të kam folur ndonjëherë për erën e veriut?

A ka mundësi të ekzistojë në realitetin e përditshëm një strehë më e mbrojtur për ndjenjat më të thella se ajo virtuale? 

“Emi më shkruan. Të shkruash është si të puthësh, veçse pa buzë.”