skip to Main Content

botimet max

Librat MAX lindën si nevojë e tregut shqiptar për ti ofruar qytetarëve jo vetëm romane, të botuara e të stërbotuara prej shumë vitesh nga të gjithë botuesit, por dhe librat e autorëve të viteve të fundit të cilët janë të shquar e profesionistë të shkëlqyer në fushat përkatëse dhe që nëpërmjet librave të tyre u ofrojnë njerëzve dije dhe informacione mjaft të çmuara për njeriun, shoqërinë, punën, biznesin, shëndetin mendor e fizik, vetënjohjen, artin e komunikimit në familje e shoqëri.

Max e konsideron librin jo send luksi, por si një mjet të madh dhe të çmuar për të jetuar një jetë më të mirë. ?Shtëpia botuese MAX është e pjesë e kompanisë “Shekulli Media Group”, më e madhja e shtypit të shkruar në Shqipëri, me botimet e saj të përditshme dhe më të shiturat: gazeta “Shekulli”, më e madhja social-politike dhe “Sporti Shqiptar”, gazeta më e madhe sportive në vend , njëkohësisht më e vjetra në Shqipëri (70-vjeçare).

“Max” boton libra letrarë dhe joletrarë. Më 2 tetor 2005 shtëpia botuese “Max” nxori në qarkullim librin e parë, i titulluar “Ç’është liria” – një përmbledhje me ese të zgjedhura nga njëri prej mjeshtërve të fjalës shqipe, Faik KonicaEkipi i shtëpisë botuese “Max” tregon një vëmendje të posaçme për vepra shumë të mira të autorëve shqiptarë në lëmin e letërsisë, si dhe autorë në fusha të tjera të librit joletrar.

Ekipi i shtëpisë botuese MAX mirëpret çdo autor shqiptar, kosovar apo me tej për të sjelle veprën të cilën do të donte ta botonte me Shtëpinë Botuese MAX.

Ne ndihemi krenar qe kemi botuar autorë shqiptarë, si FAIK KONICA-ESE, VIRION GRACI, ROMEO COLLAKU- letërsi, AGIM KARCANAJ – Matematikë, EVGJENI HARIZI, KATERINA GRENO- KUZHINE, dhe jemi ne prag të disa botimeve te reja te autorëve shqiptarë.Për librat nga autoret e huaj, Botimet MAX kanë një politikë të përzgjedhjes së kujdesshme duke vlerësuar shumë autorin, shtëpinë botuese, përmbajtjen dhe tematikën e veprës si dhe nevojat dhe shijet e lexuesve tanë e të gjithë shqipfolësve.

Kujdesi ynë për botimin e veprës vazhdon në përkthimin me cilësi te saj, në redaktimin e korrektimin e kujdesshëm, në kopertina të bukura dhe interesante e të përputhura me subjektin e librit, si dhe printimin e tyre me cilësinë më të mirë të mundshme.Puna e madhe që ne bëjmë me dëshirën për të kënaqur lexuesit dhe për të afruar e miqësuar të rinjtë me librin është çmuar dhe vlerësuar shumë nga lexuesit .

Shitja e librave tanë është në nivele të paparashikuara dhe të pakrahasueshme me shitjet e librave në tregun shqiptar.Librat qe ne botojmë ju do t’i gjeni në këtë faqe web dhe mund t’i blini ato online. Po ashtu, në këtë faqe ju do të gjeni edhe katalogun e shtëpisë botuese MAX, i cili pasurohet me titujt e rinj që ne nxjerrim.