skip to Main Content

dollar-books-3-shelves-e1304934796501

Dita 2000 ka nje histori te gjate ne industrine e poligrafise dhe poligrafine si art shtypi. Te gjitha riformimet strukturore gjate kohes kane qene shkak te deshires se shoqerise t’i pergjigjet nevojave te tregut, te jete ne nje nivel te larte konkurues dhe te ofroje produkte me cilesi te larte klienteve te saj, duke mbuluar nevojat e sektorit te prodhimit ne vend.

Shtypshkronja Dita 2000 ndjek dhe realizon nje program ambicioz per rinovimin e te gjitha veprimtarive dhe proceseve. Me instalimin e makines se shtypit me pese ngjyra MAN ROLAND R905-6LV me permasa maksimale te fushes se shtypit 100/140 cm, ne jemi ne gjendje t’i pergjigjemi nevojave te klientave tane te cilet jane duke zhvilluar biznesin e tyre ne fushen e industries se lehte vecanarisht per tekniken me permasa te medhaja: produkte dhe pajisje te teknikes shtepiake, teknika per pajisjen profesionale, teknike te bardh e te zeze etj., prodhime me permasa te madhe prodhime.

Per nevojat e politikes se marketingut ne reklamen e klientave tone – stendat me permasa te medha aq te nevojshme, me te cilat prezantimi I produktit te gatshem eshte stil dhe kenaqesi.Gjeja me e rendesishme per ne eshte t’Ju ofrojme produkte poligrafike nepermjet te cilave stili juja do te njihet lehte, do te kujtohet me gjate, kurse cilesia jone eshte garanci per klasin tuaj!