skip to Main Content

supplier_115

Shtëpia Botuese MORAVA e ka nisur aktivitetin e saj në fushën e shtypshkrimeve që në vitin 1991. Pas shumë viteve përvojë, aktiviteti i saj u shtri edhe në fushën e botimeve të librave shkollorë dhe atyre artistikë.

Tekstet shkollore të Shtëpisë Botuese MORAVA janë në duart e shumë nxënësve në mbarë vendin, duke ofruar saktësinë e materialeve shkencore, gjithashtu edhe paraqitjen estetike të tyre.

Botimet e Shtëpisë Botuese MORAVA iu vijnë për shtat moshave dhe nivele të ndryshme të lexuesve. Te ne do të gjeni botime për fëmijë, libra artistikë, filozofikë dhe thriller.

Bëni tuajën dashurinë për librin dhe të bukurën, që do ta gjeni të pranishme te Shtëpia Botuese MORAVA!?fëmijë dhe për të ritur, përkthime nga letërsia angleze dhe gjermane, tekste shkollore dhe universitare.