Shpërngulja e shqiptarëve sipas programeve Kombetare Serbe Shiko nga afer

Shpërngulja e shqiptarëve sipas programeve Kombetare Serbe

5749

Rexhep Qosja

TOENA

0.4 kg

294

2005

Çfarë kanë menduar intelektualët, politikanët dhe shtetarët serbë ideologët serbomëdhenj,

Me shume detaje

990 L

Pershkrimi

Çfarë kanë menduar intelektualët, politikanët dhe shtetarët serbë ideologët serbomëdhenj, për fatin e shqiptarëve, si kanë menduar në kohë të shkuara dhe si mendojnë sot për t'u liruar nga shqetësimi i quajtur faktori shqiptar. Në këtë vepër botohen si programet kombëtare serbe, të cilat opinionit tonë i janë bërë të njohura përmes veprës Çështja shqiptare Historia dhe Politika, ashtu edhe disa tekste programore serbe, që deri tani nuk ishin të përkthyera, prandaj as të botuara në gjuhën shqipe.

Vleresime

Shkruaj nje koment

Shpërngulja e shqiptarëve sipas programeve Kombetare Serbe

Shpërngulja e shqiptarëve sipas programeve Kombetare Serbe

Çfarë kanë menduar intelektualët, politikanët dhe shtetarët serbë ideologët serbomëdhenj,