Nyja Gordiane Shiko nga afer

Nyja Gordiane

60

Apollon Bace

DITA 2000

0.34 kg

304

2005

Për të lexuar diçka nga Apollon Baçe nuk të shtyn vetëm motivi qytetar. Ai është publicisti ipaimitueshëm i tranzicionit shqiptar për stilin e tij të të shkruarit. 

Me shume detaje

700 L

Pershkrimi

Për të lexuar diçka nga Apollon Baçe nuk të shtyn vetëm motivi qytetar. Ai është publicisti ipaimitueshëm i tranzicionit shqiptar për stilin e tij të të shkruarit. I paimitueshëm nga askush dheduke mos imituar askënd, ai të krijon mundësinë për ta bërë autorin tënd dhe më tej nuk të jepasnjë shans ta humbasësh..

Vleresime

Shkruaj nje koment

Nyja Gordiane

Nyja Gordiane

Për të lexuar diçka nga Apollon Baçe nuk të shtyn vetëm motivi qytetar. Ai është publicisti ipaimitueshëm i tranzicionit shqiptar për stilin e tij të të shkruarit.