skip to Main Content

Sekretet e Servantesit

Në Spanjë, në mes të kufirit te Moron dhe Seviljes, u gjetën katër dokumente që hedhin dritë të re mbi biografinë misterioze të “babait” të Don Kishotit. I cili, në kundërshtim me atë që është menduar deri më tani nuk ka vuajtur nga varfëria dhe ka pasur një marrëdhënie të…