Magjia

9789994304738

Rhonda Byrne

DUDAJ

0.3 kg

284

2017

“Sekretet” e Rhonda Byrne vazhdojnë në shqip: “Përgjatë 28 ditëve ju mund të merrni një udhëtim që do të ndryshojë jetën tuaj. Epoka të hershme, tekste të shejta, të mbajtura të fshehura që ne mund t’i zbulojmë sot. Një fjalë mund të ndryshojë jetën tënde”. Këto gjëra zbulon vëllimi i tretë i autores bestseller, “Magjia”, e cila vjen pas botimit të “Sekretit” dhe “Fuqia”

Me shume detaje

1,200 L

Data sheet

Depth 0.300

Pershkrimi

Ju keni në dorë mënyrën për të pasur një jetë magjike!

E mbani mend kohën kur ishit fëmijë dhe besonit se jeta ishte e magjishme? E pra, jeta magjike është diçka reale, madje edhe më ngazëllyese, më frymëzuese e më interesante nga sa e imagjinonit kur ishit fëmijë.

Po, ju mund t’i bëni ëndrrat tuaja realitet, ju mund të keni çdo gjë që dëshironi, jeta juaj mund të marrë ndriçimin e yjeve! Bashkohuni me mua në një rrugëtim të paharrueshëm njëzet e tetë ditor, gjatë të cilit do të zbulojmë për herë të parë se si mund t’i japim jetës sonë një pamje marramendëse!

Aventura jonë fillon dy mijë vjet më parë, atëherë kur në shkrimet e shenjta u zbuluan disa njohuri jetë-ndryshuese.

Për njëzet vjet me radhë, këto njohuri kanë qenë një mister për njerëzit . Pothuajse të gjithë ata që i kanë lexuar janë ngatërruar keq, madje dhe i kanë keqkuptuar…

 

Vleresime

Shkruaj nje koment

Magjia

Magjia

“Sekretet” e Rhonda Byrne vazhdojnë në shqip: “Përgjatë 28 ditëve ju mund të merrni një udhëtim që do të ndryshojë jetën tuaj. Epoka të hershme, tekste të shejta, të mbajtura të fshehura që ne mund t’i zbulojmë sot. Një fjalë mund të ndryshojë jetën tënde”. Këto gjëra zbulon vëllimi i tretë i autores bestseller, “Magjia”, e cila vjen pas botimit të “Sekretit” dhe “Fuqia”