Libra të ngjashëm
 • Tregime e Novela
 • Tregime të Montalbanos
 • Novela për një vit, Jeta lakuriq
 • Shandani i varrosur
 • Tregime te Misterit
 • Lekë Bukurani. Dashi...
 • Tregime nga Tuqididi (Lufta Peloponezit)
 • Tregimet e Peterburgut
 • Putra e majmunit
 • Midis Bronksit dhe Ballkanit
 • Akademia e Bushtrave
 • Majat e shalës
 • Odiseja
 • Me zjarr
 • Muaji më mizor
 • Vallja e tim eti
 • Novela
 • Getsbi i madh
 • Tregime imagjinare dhe të mistershme
 • Tregime dhe përralla
 • Patriotizëm
 • Trëndafili i dimrit
 • Vrasjet në rrugën Morg, I
 • Malli
 • Lulet e mollës
 • Rrëfim për plakun e mirë dhe vajzën e bukur
 • Studim gruaje
 • Vepra të zgjedhura 1
 • Vepra të zgjedhura 2
 • Vepra të zgjedhura 3

THUAJU TË MOS MË VRASIN

Autori: Juan Rulfo

Botuesi: Tirana Times & AIIS

978-99956-77-14-5

Faqe: 188

Viti i botimit: 2008

"Thuaju të mos më vrasin" digjet në kujtesën universale, secilin prej tregimeve të tij lë brenda nesh një gjurmë të pashlyeshme, e cila thotë më mirë se gjithçka absurditetin e pathjeshtueshëm ....850 LLibri mund të porositet nga çdo vend i botës. Transporti në Shqipëri është falas, përsa i përket vendeve të tjera, vlera e transportit ndryshon në vartësi të vendit. Vlerën e saktë të transportit e mësoni në momentin që mbyllni porosinë.

Përshkrimi

Detajet

Komente

"Thuaju të mos më vrasin" digjet në kujtesën universale, secilin prej tregimeve të tij lë brenda nesh një gjurmë të pashlyeshme, e cila thotë më mirë se gjithçka absurditetin e pathjeshtueshëm të historisë njerëzore dhe bën për të lindur rrënqethjen e emocionit, shpresën tonë të vetme për shpëtim.

J.M.G. Le Clezio

Titulli:Thuaju të mos më vrasin
Autori:Juan Rulfo
Botuesi:Tirana Times & AIIS
PërkthyesiUrim Nerguti
Faqe:188
Botuar me:2008
Pesha:0.25 Kg

Nuk ka akoma asnjë përshtypje për këtë libër.

Shkruaj përshtypjen tënde